Lėtai virti šonkauliai mėlynių marinate
Šonkauliai mėlynių marinate – netikėtas, subtiliai saldžiarūgštis derinys, kuris nustebins net išrankiausius gurmanus. Šie šonkauliai apgaubti tikru mėlynių marinatu su aromatingais prieskoniais, puikiai derančiais prie švelnios kiaulienos. Lėtai, kelias valandas virti žemoje temperatūroje, šonkauliukai tampa nepaprastai minkšti, sultingi ir pilni skonio, o jų paruošimas užtrunka vos 10 minučių – patogumas ir skonis viename! Idealiai tinka tiek kaip užkandis, tiek kaip pagrindinis patiekalas, todėl mėgaukitės jais kartu su šeima ar draugais.
Lėkštėje neužsiliekantys ir abejingų nepaliekantys!
| EAN | |
|---|---|
| 900 g | 4770952442628 |
Ingredientai
kiaulienos šonkauliukai (89 %), marinatas. Marinato sudedamosios dalys: mėlynių tyrė (6,3 %), cukrus, druska, daržovės, prieskoniai (t. p. garstyčios), kvapiosios medžiagos (t. p. dūmo aromatas), mielių ekstraktas, modifikuotas kukurūzų krakmolas.
Gali būti salierų, sojų, kviečių, pieno, sezamų sėklų ir sulfitų pėdsakų.
Paruošimas
Prieš kepimą nuimkite plastikinę plėvelę.
Ant grotelių: šonkauliukus pašildykite 5–10 minučių, kol paviršius gražiai apskrus. Tolygiam rezultatui apkepkite iš abiejų pusių.
Orkaitėje: kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 10–15 minučių.
Patiekite pašildytus šonkauliukus, supjaustytus porcijomis, su mėgstamu garnyru.
Laikymas
+2…+6 °C
Atidarius rekomenduojama suvartoti per 48 valandas.
| Vidutinė maistinė vertė 100 g produkto | |
|---|---|
| Energija | 973 kJ / 234 kcal |
| Riebalai | 16 g |
| Įtrauktos sočiosios riebalų rūgštys | 5,7 g |
| Angliavandeniai | 5,4 g |
| Įtraukti cukrų | 4,2 g |
| Baltymai | 17 g |
| Druska | 1,1 g |