Lėtai virti šonkauliai mėlynių marinate

Šonkauliai mėlynių marinate – netikėtas, subtiliai saldžiarūgštis derinys, kuris nustebins net išrankiausius gurmanus. Šie šonkauliai apgaubti tikru mėlynių marinatu su aromatingais prieskoniais, puikiai derančiais prie švelnios kiaulienos. Lėtai, kelias valandas virti žemoje temperatūroje, šonkauliukai tampa nepaprastai minkšti, sultingi ir pilni skonio, o jų paruošimas užtrunka vos 10 minučių – patogumas ir skonis viename! Idealiai tinka tiek kaip užkandis, tiek kaip pagrindinis patiekalas, todėl mėgaukitės jais kartu su šeima ar draugais.

Lėkštėje neužsiliekantys ir abejingų nepaliekantys!

EAN
900 g 4770952442628

Ingredientai

kiaulienos šonkauliukai (89 %), marinatas. Marinato sudedamosios dalys: mėlynių tyrė (6,3 %), cukrus, druska, daržovės, prieskoniai (t. p. garstyčios), kvapiosios medžiagos (t. p. dūmo aromatas), mielių ekstraktas, modifikuotas kukurūzų krakmolas.

Gali būti salierų, sojų, kviečių, pieno, sezamų sėklų ir sulfitų pėdsakų.

Paruošimas

Prieš kepimą nuimkite plastikinę plėvelę.

Ant grotelių: šonkauliukus pašildykite 5–10 minučių, kol paviršius gražiai apskrus. Tolygiam rezultatui apkepkite iš abiejų pusių.

Orkaitėje: kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 10–15 minučių.

Patiekite pašildytus šonkauliukus, supjaustytus porcijomis, su mėgstamu garnyru.

Laikymas

+2…+6 °C

Atidarius rekomenduojama suvartoti per 48 valandas.

Vidutinė maistinė vertė 100 g produkto
Energija 973 kJ / 234 kcal
Riebalai 16 g
Įtrauktos sočiosios riebalų rūgštys 5,7 g
Angliavandeniai 5,4 g
Įtraukti cukrų 4,2 g
Baltymai 17 g
Druska 1,1 g